AdEffect

Az AdEffect™ kommunikációk hatásának utólagos mérését és optimalizációját szolgáló teszt. Az AdEffect™ alkalmas arra, hogy beépüljön tracking (nyomon követés) folyamatokba.

Az AdEffect™ csupán egyetlen méréssel elemzi a kreatív ötletből és a megvalósított médiastratégiából álló kombinációt. Megismerhetjük az egyes médiumokban mérhető tényleges kontaktok nagyságát, illetve megtudhatjuk, hogy milyen médiamix vezethetett volna a maximális hatáshoz. Így láthatóvá válnak a médiumok közötti szinergiák, illetve az, hogy mindezek mekkora mértékben járultak hozzá a kampány sikeréhez. Így egy módosított médiamix által a kulcsindikátorokra mért lehetséges hatások is mérhetővé válnak.

Az AdEffect™ márka-tracking keretein belül is bevethető.

Írjon nekünk!

Kantar Hoffmann
+36 1 267 4744


info@kantar-hoffmann.hu

Innováció és Termékfejlesztés

Befektetés új termékekbe - de melyekbe? Létező termékek optimalizálására, újabb termékek és szolgáltatások kialakítására szolgáló eszközünk képes csökkenteni a hibás döntések kockázatát.

Tovább »

Márka & Kommunikáció

A sikeres márkamenedzsment, valamint a hatékony kommunikációval és optimális termékportfólióval történő márkafejlesztés hiteles és életképes eszközöket követel.

Tovább »

Fogyasztó / Munkavállaló / Hírnév CER

Mennyire kötődnek hozzám a vevőim, mennyire elégedettek az alkalmazottaim? Milyen intézkedéseket várnak tőlem? Itt kezdődik a valamennyi érintett csoportot értékelő kapcsolat-menedzsment.

Tovább »

Kereskedelmi kutatások

A Kantar széles portfólióval rendelkezik a kiskereskedelmi kutatások terén.

Tovább »