Kereskedelmi kutatások

A Kantar széles portfólióval rendelkezik a kiskereskedelmi kutatások terén.

Célunk, hogy a kereskedelmi láncokat, kereskedő cégeket és a márkák tulajdonosait egyaránt ellássuk információval a vásárlók magatartásáról, stratégiájáról, a kereskedelmi környezethez való alkalmazkodásáról.  Ehhez a klasszikus kutatási eszközökön túlmenően egyaránt alkamazzuk a legmodernebb digitális és elektronikai eszközöket, kvalitatív és kvantitatív megfigyelési eljárásokat, on-site kutatási módszereket is.  Szívesen állunk rendelkezésre tapasztalatainkkal,  javaslatainkkal. 

Írjon nekünk!

Kantar Hoffmann
+36 1 267 4744


info@kantar-hoffmann.hu

Innováció és Termékfejlesztés

Befektetés új termékekbe - de melyekbe? Létező termékek optimalizálására, újabb termékek és szolgáltatások kialakítására szolgáló eszközünk képes csökkenteni a hibás döntések kockázatát.

Tovább »

Márka & Kommunikáció

A sikeres márkamenedzsment, valamint a hatékony kommunikációval és optimális termékportfólióval történő márkafejlesztés hiteles és életképes eszközöket követel.

Tovább »

Fogyasztó / Munkavállaló / Hírnév CER

Mennyire kötődnek hozzám a vevőim, mennyire elégedettek az alkalmazottaim? Milyen intézkedéseket várnak tőlem? Itt kezdődik a valamennyi érintett csoportot értékelő kapcsolat-menedzsment.

Tovább »