Launch eValuate

A Launch eValuate olyan modern tesztpiaci szimuláció, amely figyelembe veszi a szóbeszédet (word-of-mouth), a POS hatékonyságát, valamint a konkrét disztribúciós stratégiákat is.

A hagyományos tesztpiaci szimulációk kidolgozásának idején a szóbeszéd (word-of-mouth), a POS-tevékenységek és a különféle disztribúciós stratégiák még nem játszottak komoly szerepet. Azonban ma már olyan rugalmas modellre van igény, amellyel a számos hatásnak kitett, pontosan meghatározott célcsoportokat is fel lehet térképezni.

A Launch eValuate™ egy valódi mikromodell. A forgalmi előrejelzéseket nem az aggregált adatokra, hanem az egyének szintjére építi. Az egyéni viselkedési mintákra a következő módon tekint: Ha egy adott termékkoncepció és kommunikáció egy adott„A” személyt céloz meg, de ő éppen egy olyan értékesítési csatornában végzi bevásárlásait, amelyen keresztül nem fér hozzá a termékhez, akkor az egésznek sikertelenség lesz a vége.

A Launch eValuate™ különös figyelmet fordít az értékesítési ponton (POS) kialakuló szituáció és a fogyasztók egyre inkább növekvő önálló javaslattételi magatartásának (recommendation attitude) szimulálására. Előrejelzés-készítésekor figyelembe vesszük az értékesítendő volumen forrását (soruce of volume) és az esernyőmárkák különböző, erős elkötelezettségű vásárlóinak magatartását – annak érdekében, hogy a lehetséges kannibalizáció meghatározható legyen.

Írjon nekünk!

Kantar Hoffmann
+36 1 267 4744


info@kantar-hoffmann.hu

Innováció és Termékfejlesztés

Befektetés új termékekbe - de melyekbe? Létező termékek optimalizálására, újabb termékek és szolgáltatások kialakítására szolgáló eszközünk képes csökkenteni a hibás döntések kockázatát.

Tovább »

Márka & Kommunikáció

A sikeres márkamenedzsment, valamint a hatékony kommunikációval és optimális termékportfólióval történő márkafejlesztés hiteles és életképes eszközöket követel.

Tovább »

Fogyasztó / Munkavállaló / Hírnév CER

Mennyire kötődnek hozzám a vevőim, mennyire elégedettek az alkalmazottaim? Milyen intézkedéseket várnak tőlem? Itt kezdődik a valamennyi érintett csoportot értékelő kapcsolat-menedzsment.

Tovább »

Kereskedelmi kutatások

A Kantar széles portfólióval rendelkezik a kiskereskedelmi kutatások terén.

Tovább »