Barkácsolók

Csináld magad vagy csinálja más? Mindannyiunk otthona időről időre javításra, felújításra szorul. Ilyenkor két dolgot tehetünk kedvünk, időnk és lehetőségeink függvényében. Vagy telefont illetve internetet ragadunk, és professzionális segítséget kérünk, vagy magunk nekiveselkedünk a feladatnak és kifestünk, kicseréljük, megragasztjuk, felújítjuk, felszereljük, megszereljük...(részletekért kattintson a címre)

További érdekességeket találhat a barkácsolókról l a TGI legfrissebb adatbázisában!

A TGI kutatás legfrissebb, 2018 évi adatai alapján a 15-75 éves lakosság 20%-a végzett személyesen valamilyen bakácsmunkát az otthonában az elmúlt 12 hónap során (festés, tapétázás vagy egyéb munka).  Nem meglepő módon a férfiak nagyobb hányada, 22,3%-uk barkácsolt. Közülük is igazán nagy arányban az 50-54 éves férfiak bizonyulnak „handyman”-nek, mivel közel harmaduk barkácsolt.

A tulajdonosoknál aktívabbnak bizonyulnak a bérlők. Függetlenül a lakott ingatlan típusától, minden esetben a bérlők nagyobb arányban barkácsoltak otthonukban, mint azok, akik saját tulajdonukban laknak.

« Vissza

Írjon nekünk!
 

Perjés Tamás

+36 20 214 7466
 


tamas.perjes@kantar-hoffmann.hu

WDBA2

WDBA2A teljes TGI adatbázis a WDBA2 nevű szoftveren keresztül érhető el. Lehetőség van arra is, hogy igény esetén részelemzéseket készítsünk az adatokból.

Tovább »

TGI szegmentációk

A TGI fogyasztási státusz háztartási státuszt mér, azaz a háztartás minden tagját egyazon csoportba sorolja be a háztartás főkeresőjének jellemzői a háztartás jövedelmi és vagyoni helyzete alapján.

Tovább »