Biztonságos románc

A 18-29 éves korosztály 21%-a vallja azt, hogy használ valamilyen fogamzásgátló módszert. Közülük legtöbben a fogamzásgátló tabletta használatát említették (52%), egyéb általuk leginkább használt védekezési módszer az óvszer (39%)...(részletekért kattintson a címre)

Közelebbről vizsgálva az óvszerhasználók táborát kiderül a TGI kutatás eredményeiből, hogy 69%-uk kultúra iránt érdeklődik, 61%-uknak környezetbarát a gondolkodása, átlagon felüli az érdeklődési körük a divat és a szépségápolás iránt.  
70%-uk vonzónak és ápoltnak akar látszani.
Érdeklődnek a sportok iránt, és ha már a mozgásnál tartunk, 50% birtokol kerékpárt.
26%-uk élménygyűjtő, szeretnek moziba, szórakozó helyekre járni, átlagon felüli a fesztivál látogatottságuk. 53%-uk számára fontos a párkapcsolat, a házasság intézménye.
A családi állapotot vizsgálva az egyedülállóak 34%-a, a házasságban élők 45%-a használ óvszert. „A hűség szerintem elengedhetetlen egy párkapcsolatban” állítással pedig 73% és 76%-ban egyetértenek.

« Vissza

Írjon nekünk!
 

Perjés Tamás

+36 20 214 7466
 


tamas.perjes@kantar-hoffmann.hu

WDBA2

WDBA2A teljes TGI adatbázis a WDBA2 nevű szoftveren keresztül érhető el. Lehetőség van arra is, hogy igény esetén részelemzéseket készítsünk az adatokból.

Tovább »

TGI szegmentációk

A TGI fogyasztási státusz háztartási státuszt mér, azaz a háztartás minden tagját egyazon csoportba sorolja be a háztartás főkeresőjének jellemzői a háztartás jövedelmi és vagyoni helyzete alapján.

Tovább »