Kvalitatív kutatás

A kvalitatív piackutatás jelentős mértékben hozzájárul a fogyasztók egyéni motivációinak és viselkedési mintáinak megértéséhez, ami segíti ügyfeleinket növekedési céljaik elérésében.

A kvalitatív vizsgálatok mint egy nagyító hozzák közel, fedik fel az emberek, mint vásárlók jellemzőit. A lehetőségek feltárása és a mélyreható insight megtalálása szempontjából döntő jelentőségű a megkérdezettek egyéni vágyaiba, indítékaikba és beállítottságába bepillantani.

Éppen a kvalitatív kutatásban szembesülünk állandóan a „mit mond” és a „mit gondol” közötti eltéréssel: A megkérdezettek ugyanis nem mindig azt gondolják, amit mondanak, és nem mindig azt mondják, amit gondolnak vagy éreznek. Éppen ezért döntő jelentőségű a kifejezésbeli vagy gondolkodásbeli akadályokon túllépni, és az emocionális szinten rejlő vágyakhoz, motivációkhoz és beállítottsághoz hozzáférni.

Kvalitatív módszereink portfóliója képezi a megfelelő kutatástervezés alapját, amelyet Ügyfeleink igényeire szabottan alakítunk ki és amelyet a tapasztalt pszichológusokból, szociológusokból, antropológusokból álló csapatunk állít össze.

Írjon nekünk!

Kantar Hoffmann
+36 1 267 4744


info@kantar-hoffmann.hu

Kvalitatív módszereink

Kvalitatív portfóliónk a hagyományosnak tekintett csoportos beszélgetések, mélyinterjúk és etnográfiai mélyinterjúk mellett a kizárólagos Kantar üzleti megoldásokat és projektív eszközöket is felöleli.

Tovább »

Needscope

A Needscope™ egy márkapozicionálásra és vevői igények szegmentálására szolgáló holisztikus eszköz.

Tovább »

Kvalitatív videó

Fedezze fel velünk a fogyasztók színes világát és engedje, hogy kvalitatív videónk inspirálhassa Önt.

Tovább »